Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στη Silver Line έχουμε ενσωματώσει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, για να μπορείτε να επιλέγετε κάθε φορά αυτόν που σας εξυπηρετεί καλύτερα! Η επιλογή του τρόπου πληρωμής γίνεται στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

Οι πληρωμές για τις παραγγελίες σας στο silverlive.gr μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους εξής τρόπους:

Οι online πληρωμές (μέσω e-banking ή μέσω άμεσης πληρωμής με χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστικής ή Προπληρωμένης κάρτας (VISA ή MASTERCARD)) προσμετρούνται στο “χτίσιμο” του ατομικού αφορολόγητου.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα πρέπει να επιλέξετε το είδος του παραστατικού που θέλετε να εκδοθεί για αυτή. Μπορείτε να επιλέξετε είτε την έκδοση απόδειξης αγοράς είτε την έκδοση τιμολογίου. Το εκάστοτε παραστατικό θα το λάβετε εκτυπωμένο με την παράδοση της παραγγελίας σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Στο silverlive εφαρμόζουμε με πολύ μεγάλη προσοχή τον  Κώδικα Δεοντολογίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Θεωρούμε πως είναι ένα ξεκάθαρο πλαίσιο που προστατεύει και τα δύο μέρη.  Για όλες τις συναλλαγές και με βάση αυτούς τους κανόνες, ισχύουν οι  Όροι και Προϋποθέσεις
 • H ασφάλεια των online αγορών είναι κάτι το θεμελιώδες για εμάς. Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω ασφαλών συστημάτων πληρωμής και τα εμπιστευτικά στοιχεία πληρωμής μεταδίδονται απευθείας και κρυπτογραφημένα (SSL) στη συνεργαζόμενη Τράπεζα (ή στο PayPal).  Χρησιμοποιούμε έγκυρα πιστοποιητικά SSL μεγάλων εταιρειών του χώρου και τα πιστοποιητικά ασφάλειας online συναλλαγών Ελληνικών Τραπεζών, όπως αυτά παρέχονται με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών που εφαρμόζουμε.
 • Το συνολικό κόστος, ενδέχεται να αλλάζει και να διαμορφώνεται αναλόγως με την επιλεγμένη μέθοδο πληρωμής, (λόγω πχ του επιπλέον κόστους αντικαταβολής)
 • Εξοφλημένες θεωρούνται οι παραγγελίες που έχουν πληρωθεί στο σύνολο της αξίας τους και όχι αυτές στις οποίες έχει γίνει τμηματική μόνο εξόφληση.
 • Η προς επιλογή ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του εκάστοτε τρόπου πληρωμής γίνεται αυτόματα και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, τα προς αγορά προϊόντα, η διεύθυνση παράδοσης, η αξία της παραγγελίας, το βάρος κτλ
 • Η δυνατότητα πληρωμής με δόσεις προσφέρεται μόνο για On-Line παραγγελίες και όχι για παραγγελίες που γίνονται στο φυσικό κατάστημα.
 • Μετά την υποβολή της παραγγελίας, δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του τρόπου πληρωμής της. Εάν όμως η αλλαγή είναι απαραίτητη, υπάρχει η επιλογή ακύρωσης της συγκεκριμένης παραγγελίας και η υποβολή νέας, με την επιθυμητή νέα μέθοδο πληρωμής, με την προϋπόθεση όμως να μην έχει γίνει αποστολή της προηγούμενης.
 • Για αγορές άνω των 200€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.
 • Για παραγγελίες άνω των 500€ η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τράπεζα
 • Ο αριθμός άτοκων δόσεων μπορεί να μεταβληθεί σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους συνολικά ή (και) για συγκεκριμένα προϊόντα ή ομάδες προϊόντων, που θα εντάσσονται σε προωθητικές ενέργειες.
 • Το silverline.gr διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει την παράδοση σε οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους επιπλέον ελέγχων ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει.
 • Όλες οι συναλλαγές σε αυτή την ιστοτοποθεσία γίνονται σε Ευρώ. Οι τυχόν τιμές σε άλλα νομίσματα εάν υπάρχουν, είναι μόνο ενδεικτικές και για να μάθετε την ακριβή ισοτιμία θα πρέπει να απευθυνθείτε στον οργανισμό του οποίου την κάρτα θα χρησιμοποιήσετε.

ONLINE Πληρωμή

Πληρωμή με κατάθεση

Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρωμή με μετρητά ή POS