Οι Online πληρωμές των παραγγελιών σας από το silverline.gr ολοκληρώνονται μέσω ασφαλούς online σύνδεσης με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς με χρήση Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα ΟΛΩΝ των τραπεζών.Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Τα στοιχεία των πληρωμών σας (αριθμοί καρτών, κωδικοί κτλ) ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ στο σέρβερ της Silver Line. Τα συστήματα ασφαλείας ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς έχουν εγκριθεί από διεθνείς οργανισμούς / εταιρείες.
  • Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, για ορισμένες από τις κάρτες αυτές  έχετε τη δυνατότητα  εξόφλησης μέσω ΑΤΟΚΩΝ δόσεων. Ο αριθμός των επιτρεπόμενων δόσεων εξαρτάται από τη συνολική αξία της παραγγελίας και τον τύπο της προς χρήση κάρτας.
  • Όλες οι συναλλαγές σε αυτή την ιστοτοποθεσία γίνονται σε Ευρώ. Οι τυχόν τιμές σε άλλα νομίσματα είναι μόνο ενδεικτικές και για να μάθετε την ακριβή ισοτιμία θα πρέπει να απευθυνθείτε στον οργανισμό του οποίου την κάρτα θα χρησιμοποιήσετε.
Η Τράπεζα Πειραιώς (με τα συστήματα της οποίας διεκπεραιώνονται οι Online πληρωμές στο silverline.gr) φροντίζει συνεχώς για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στα συστήματα και τις διαδικασίες της. Από την πλευρά σας, ως χρήστες των υπηρεσιών, χρησιμοποιείτε υπολογιστές και συσκευές που ελέγχετε οι ίδιοι και φυσικά τους προσωπικούς κωδικούς προσβάσεως. Η διαφύλαξη των μυστικών κωδικών σας, σε συνδυασμό με τις πολιτικές ασφαλείας της Τράπεζας, καθιστούν τις ηλεκτρονικές πληρωμές όχι μόνο εύκολες αλλά και ασφαλείς. Δείτε  πρακτικές συμβουλές ασφαλείας από την Τράπεζα Πειραιώς.

ONLINE Πληρωμή

Πληρωμή με κατάθεση

Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρωμή με μετρητά ή POS